Cím: 3534 Miskolc
Kiss Tábornok u. 42
suli@dig-misk.edu.hu
Telefon: (46) 370-701
Büszkeségeink

2021/2022

 

Tóth Anna - 12.A

Sose voltam még Afrikában az életem során. Nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz. Kenyából sajnos sok mindent nem láttunk, mert buborékrendszerben voltunk. De nagyon aranyosak, kedvesek és segítőkészek voltak az emberek. Különleges ételeket, italokat is kóstoltunk. Nagyon tetszett az egész, eszméletlen különleges volt, és nagyon élveztem. Jó volt a hangulat, a versenyszervezés és a versenypálya. A csapattársaimmal nagyon jó kapcsolatokat alakítottunk ki, nagyon jó barátok lettünk.

Elégedett vagyok a teljesítményemmel. Sőt ez a szó kevés is rá. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült, tényleg felemelő érzés. Az egyéni csúcs volt a cél, ami sikerült. Végre 13.50 alá tudtam menni, pontosabban 13.46 lett az új egyéni csúcsom. Fanatasztikus érzés volt, hogy a döntőben a harmadik helyen értem be, nagyon büszke vagyok magamra.

A rajtban kell még a legtöbbet fejlődnöm. Az sajnos a gyengém. Izomzatilag is a többiekhez képest le vagyok maradva, sok apró hibám van, például a karmunka, törzserő.

Ebben a korosztályban (2002-2003) én voltam a legfiatalabb, szóval teljesen ledöbentett a dolog, hogy 3. lettem a Világbajnokságon. Életem legnagyobb eredményét értem el, és fel se tudom még mindig dolgozni, rettentően boldog vagyok.

Jelenleg a szezon vége fele tartunk, de még lesz két verseny, a Junior és a Felnőtt Liga döntő itt Magyarországon. Utána pedig egyértelműen kezdődik a jövő évi alapozás. 2022-ben Kolumbiában lesz a Junior Világbajnokság, ahova már a szintem megvan, és ha minden jól alakul, akkor ott is jól szeretnék teljesíteni.

 

 

 2020/2021 Büszkeségfal

 

12.A12.C12.H
Általános tantervű és
emelt szintű testnevelés osztály

Angol 5 évfolyamos nyelvi előkészítő és
német 5 évfolyamos nyelvi előkészítő osztály

Hat évfolyamos emelt szintű angol nyelvi osztály