Cím: 3534 Miskolc
Kiss Tábornok u. 42
suli@dig-misk.sulinet.hu
Telefon: (46) 370-701
Kaja-tanya

A menza aktuális ajánlata

A menü
Hétfő
2018.06.04.
Kedd
2018.06.05.
Szerda
2018.06.06.

Csütörtök
2018.06.07.

Péntek
2018.06.08.

Ebéd
 Tejszínes hagymakrémleves Hamis gulyáslevesSóskakrémleves, levesgyöngyOlasz zöldséglevesMájgaluskaleves 

Nyári zöldséges apróhús, tarhonyaköret, vegyeskompót 

 Sertéssült, karalábéfőzelékBorsodi fokhagymás szelet, párolt rizs, sárgarépás káposztasalátaBurgonyafőzelék, sült kolbászTöltött gombóc 
     Eper

 

 

 

B menü

 Hétfő
2018.06.04. 

Kedd
2018.06.05.
Szerda
2018.06.06.
Csütörtök
2018.06.07.
Péntek
2018.06.08.
EbédTejszínes hagymakrémleves Hamis gulyásleves  Sóskakrémleves, levesgyöngyOlasz zöldségleves Májgaluskaleves 

Vagdalt pogácsa, kelkáposztafőzelék 

Hentes tokány sertéshúsból, párolt rizsRakott burgonya kolbásszal, sárgarépás káposztasaláta Sertéspörkölt galuska, uborkasaláta Káposztás kocka 
    Eper 

 

 Jó étvágyat kívánunk! :)

 


 TÁJÉKOZTATÓ

a középfokú intézményi gyermekétkeztetésben való részvétel feltételeiről 

 Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy az étkezési térítési díj beszedése a 2017/2018 tanévben a szolgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel valósul meg, kivéve a szeptember hónapot.

Az étkezést 2017. szeptember 1-től biztosítjuk a középfokú intézmények diákjainak.

Az étkezés igénybevételéhez a mellékelt nyomtatványok pontos kitöltésére van szükség!

Az étkezés igényléséhez a 2. számú melléklet (IGÉNYLŐLAP) kitöltése szükséges.

Étkezési térítési díjkedvezményre jogosultság esetén a következő igazolást szíveskedjék benyújtani:

  • rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultság esetén a határozat másolatát;
  • három vagy több gyermekes család esetén elegendő a 3. számú melléklet (nyilatkozat Gyvt. 21/B. § (1) bekezdés b)-d) pontja és a Gyvt. 21/B. § (2) bekezdés szerinti ingyenes vagy kedvezményes intézményi étkeztetés igénybevételéhez)
  • tartósan beteg gyermek esetén szakorvosi igazolást;
  • sajátos nevelési igényű gyermek esetén megyei vagy országos szintű szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleményét;
  • nevelésbe vett gyermek, utógondozói ellátásában részesülő fiatal felnőtt esetén az átmeneti gondozást biztosító gyermekjóléti szolgáltató vezetője/a gondozási helyet biztosító intézmény vezetője által írt igazolást.
  • önkormányzati kedvezményre jogosult gyermek esetén az önkormányzati határozat másolatát.

A hiánytalanul kitöltött, aláírt nyilatkozatok, igazolások benyújtásának határideje:

2017. augusztus 28.

A nyilatkozatok leadhatók az iskolában, illetve személyesen a Miskolci Közintézményműködtető Központ Pénzügyi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 13.) Hétfő-Csütörtök 8.00-15.00-ig, Péntek 8.00-12.00-ig

A középfokú intézményi étkezési térítési díjak a 2017. szeptember 1-én érvényben lévő étkezési nyersanyagnormák alapján (Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének II-24/271.188/2015. számú határozata) az alábbiak:

 

NORMÁL étkezés esetén a tanulók
által fizetendő

DIÉTÁS étkezés esetén a tanulók
által fizetendő

ebéd330 Ft/adagebéd466 Ft/adag

 

A diétás étkezést kizárólag szakorvosi igazolás alapján lehet igénybe venni (37/2014. (IV. 30.) számú EMMI rendelet). Az igénybevételhez csatolni kell a szakorvosi igazolás másolatát.

 

Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy ezen igazolásokat minden tanév elején újra be kell nyújtani mindaddig, amíg a kedvezményre való jogosultság fennáll. A tanév folyamán az étkezésre később jelentkezetteknek a jelentkezéskor kell kérni a kedvezményt. A Szülő/Gondviselő felelőssége megfelelő időben benyújtani az igazolásokat, ellenkező esetben a 100%-os térítési díjat kell megfizetnie.

Az étkezési térítési díj befizetését készpénzes befizetéssel, illetve átutalással történő módon is biztosítjuk:

  • készpénzzel: havonta 2 alkalommal előre közölt időpontokban, ezen kívül munkanapokon –hétfőtől csütörtökig 8.00 – 15.00 óráig, pénteken 8.00 – 12.00 óráig a Miskolci Közintézmény–működtető Központ (Miskolc, Városház tér 13.) pénztárába.
  • átutalással: a CIB bank iskolánkénti élelmezési számláira (1. számú melléklet). Átutalás esetén a közlemény rovatba a következő adatokat kell feltüntetni: gyermek nevét, osztályát és a befizetett hónapot. Kérjük, hogy egyszerre csak egy havi pontos összeg kerüljön átutalásra, továbbá, hogy több gyermek esetén az étkezési díjat külön-külön utalják.

Az étkezés lemondását, illetve a hiányzást követő újraigénylés bejelentését tárgynapot megelőző napon 8:30-ig tudjuk fogadni.

A tárgynapot megelőző napon 8:30-ig - a jelen tájékoztatóban szereplő módon - lemondott étkezés térítési díjának összege a tárgyhót követő hónapban jóváírásra kerül.

Az étkezési igényben történő változásokat az iskolai ügyintézői telefonszámon (4. számú melléklet) vagy személyesen a Miskolci Közintézmény–működtető Központ Miskolc, Városház tér 13. szám alatti székhelyén vagy e-mailben az mkmk.menza@gmail.com címen kell bejelenteni a gyermek neve, osztálya, intézménye és a változással érintett napok megjelölésével. A módosításokat ezeknek az adatoknak a megadásával, illetve a felsorolt lehetőségeken áll módunkban elfogadni!

Az igénybe vett napi étkezések számának módosítását (pl. háromszori étkezésről egyszeri étkezésre váltás) a tárgyhót követő hónap első napjától tudjuk figyelembe venni.

A 100% díjkedvezményre jogosult, ingyenesen étkező tanulók hiányzása esetén is kérjük az étkezés lemondását, illetve az étkezés újraigénylésének bejelentését a megadott telefonszámon vagy személyesen!

A tanuló hiányzása automatikusan nem vonja maga után az étkezés lemondását!

Felhívom a Tisztelt Szülő/Gondviselő figyelmét, hogy amennyiben a tanév során bármilyen változás történik – pl.: iskolaváltás, normatív kedvezményre való jogosultság/megszűnés – az étkezési díjat szedő dolgozónak 3 napon belül szíveskedjen azt jelezni.